Simpo EU d.o.o.

Proizvodi vrhunske kvalitete
za vaš ugodniji život.

SIMPO EU je proizvođač namještaja s najdužom tradicijom i po izboru potrošača najomiljeniji namještaj u Europi. Svakog dana naši vješti majstori, arhitekti, dizajneri, inženjeri, prodavači, monteri itd. vrijedno rade kako bi najbolji namještaj stigao do kupaca, do domova  u kojima nastaju najljepše obiteljske uspomene i poslovnih prostora gdje se ostvaruju stalni uspjesi.

Mi smo jedna velika obitelj koja stvara namještaj koji ima dušu i čini posebnim domove i poslovne prostore širom Europe. Kupnjom našeg namještaja ne dobijate samo komad namještaja s idealnim balansom kvalitete, dizajna, funkcionalnosti i inovativnosti, već unosite u svoj interijer poseban duh i energiju.

Zadovoljstvo naših kupaca nam je najveća nagrada jer i oni čine dio naše velike obitelji. Ponosni smo na to što se naša obitelj svakim danom povećava.

Mi stvaramo namještaj koji ima dušu, a zajedno s Vama kreiramo velike i posebne priče...

Image
Image
Image

DIO VAŠEG DOMA,
ODUVIJEK I ZAUVIJEK

Image
Nudimo samo vrhunski namještaj za Vaš dom ili poslovni prostor.
Image

Misija

Naša misija je nastaviti razvijati tradiciju SIMPO obitelji i na temelju dugogodišnjeg iskustva nuditi samo kvalitetan i elegantan namještaj koji će biti upečatljiv i koji će kao takav ostaviti dugotrajan, pozitivan dojam.

Vizija

Naša vizija je ponudu proširiti i na ostale dijelove Europe kako bi kupci u svoje domove i poslovne prostore unijeli svjež duh elegancije i udobnosti te tako postati respektabilan salon namještaja za taj dio Europe.

Naši proizvodi su elegantni, lijepi i inspirirajući
za Vaš svakodnevni život.

Pogledajte našu ponudu namještaja i posjetite naš salon te se uvjerite u kvalitetu i elegantan dizajn.

Upoznajte naš tim

Robert
Marić
Predsjednik uprave
Predsjednik uprave
Alma
Martinović
Prodajni manager
Prodajni manager
Igor
Kovačević
Voditelj maloprodaje
Prodajni manager

Naša postignuća

0
Isporučeno namještaja
0
Kreativnih koncepata
0
Primljeno nagrada
0
Članova tima